Eräs kesäilta ilmoitin Jormalle vauvakuumeestani ja odotin vihreää valoa näyttävää vastausta, sillä en ole patistanut  Jormaa paneutumaan kodin - saati sitten lastenhoitoon, enkä ole niiden siivissä yrittänyt rajoittaa hänen harrastustoimintaansa. Olin myös pohdiskellut tila - ja nimi ratkaisutkin valmiiksi, ettei rakkaan Jorman tarvitse repiä hiuksiaan niiden kanssa. 

Kummatkin  tyttöni ovat tulleet " ei suunnitellusti " tähän maailmaan, siispä keväästä asti piinannut vauvakuume on minulle jotain aivan uutta, ihmeellistä ja raastavaa. Ja varsinkin, kun se näyttää olevan pahenevaa mallia ( olen heivannut raskaana olevat / juuri vauvan saaneet ystäväni pois sosiaalisesta verkoistani ). Ja yllätyksekseni Jorma ei lämmennyt ajatukselle, ei edes seksistä ilman sulttaani paketin kanssa värkkäilyä.
Kun kerroin vauvakuumeestani, kolmeen viikkoon sängyssä ei tapahtunut mitään (edes kortsun kanssa ) ja sohvallakin istuttiin metrin päässä toisistamme.

Kerran oikeastaan ajauduimme puhumaankin asian tiimoilta, johon Jorma ilmoitti mielipiteensä, että suhteemme epävakauden takia emme ole valmiita lapseen ( mutta 200 000 € asunto - ja autolainaan kylläkin ;) ) Minun mielestäni ainoa epävakuus suhteessamme on kodin - ja lastenhoidon jakautuminen, joka ei ole haitannut kumpaakaan meistä. ( Sekä epäilen vahvasti anoppinikin kantaneen kortensa kekoon lisääntymis kysymyksessä. ) 

Viime viikolla vauvasta ääneen haaveiltuani kuulin jyrkän EI:n ja perään suunnitelmia pystykorvan pennun hankinnasta, joka ei sisältänyt osiota: Mikä on minun mielipiteeni mahdollisesta toisesta koirasta? Ja joka kuullosti myös lukkoon lyödyltä hankinnalta.

Siis odotanko vauvakuumeeni huippua, jos se siitä laantuisi? Vai odotanko sitä, että en enää kestä biologisen kelloni tikitystä, otan eron Jormasta ja spermapankin kautta muutan omilleni tyttöjen kanssa? Vai teenkö Jormat: Keinoja kaihtamatta ja toisen mielipiteestä välittämättä toteutan haaveeni?

Muuten mukavaa maanantaita! :) <3 Nyt lähden tästä siivoamaan sotkut olohuoneesta, kun tytöt ilmoittivat olleensa valmiita sormivärimaalauksiensa kanssa ;) APUVA!!