Mahtavaa sunnuntaita!! Aamun ensimmäiset 15 minuuttia, ilman aamukahvia - ja tupakkaa, vietin korjaamalla koiran jätöksiä matoilta ja puhdistamalla keittiönpöydän, kun ihanaiset tyttöni olivat reippaasti itse tehneet aamupalan itselleen. Sekä löysin pyykkikorista valkoisen pöytäliinani, jota koristeli aika mahtavan kokoinen punajuurisalaatilla maalattu kuvio. Mutta en voi kuin syyttää itseäni huonoista hetkistäni, sillä...

Päätin synnyttää lapset: Tietoisesti sitoudun palvelemaan heitä seuraavat 18 vuotta.

Otin koiran: Siivoan sen p*skat matoilta ja pissat laminaatilta, tietoinen valinta sekin.

Hankin miehen: Korjaan senkin elonmerkit pöydiltä, nurkista, lattialta ja pyykkikorin vierestä ( ja nyt en puhu samoista sotkuista kuin koiralla ;) ) ja en, en osannut kuvitellakaan kuinka paljon rakkaus tuottaa sotkua ja vastuuta. 

Ja tämä epätoivoisilta tuntuvien elämäni hetkien jakaminen teidän kanssanne on ihan terapiapohjaista, sillä livenä olen pyrkinyt esittämään tunnekuohuni tasapainoisesti.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koiran jätökset ja tyttöjen sotkut siivottuani pääsin vihdoin rauhoittumaan päivän ensimmäisen kahvikupillisen ääreen. Aukaisin radion, sieltä soi iki-ihana Juha Tapio ja keittiönikkunasta pyrkii pienen pieni auringonsäde sisään. Ja sekä iPhone ilmoitti tulleesta tekstarista. Kumpa se olisi jotain piristävää ja ihanaa mieheltäni Jormalta, toive ajattelin,  joka on ollut jahtireissussa muualla tämänkin viikonlopun.
" Kaksi vanhaa puuta " hyräilen hymyillen ja avaan Jormalta tulleen viestin: Olen ajamassa kotiin, mitä ruokaa? Sekä puhelu perään, jossa Jorma informoi ettei ole potenut krapulaa, vaikka oli kahtena iltana käyny pubissa ja oli tietysti ollut hauskaakin. 
Tämä oli minun ja Jorman suhteen aikana ensimmäinen kerta, jolloin mulla olisi jotenki häirinnyt Jorman baarissa käynti, mutta nyt podin pientä katkeruutta hauskan pidosta, jota mulla ei ole ollut sen jälkeen, kun bestikseni Ellu muutti toiseen kaupunkiin työnperässä keväällä.

( Mutta onneksi eilen maksoin 70€ ihanista talvikengistä niin ei tarvinut olla katkera kauaa Jorman lystin pidosta  ;)  )

 NO V*TTU MAKKARAKEITTOA tekisi mieleni vastata karjuen Jorman ruoka kysymykseen, mutta hyvänä vaimokandidaattina ja neljän tähden palveluista tunnettuna nielen kiukkuni ja  vastaan lempeä hehkuen: Makkarakeittoa kultaseni, makkarakeittoa :)

Oikein leppoisaa sunnuntaita teille kaikille täältä makkarakeitto savotan keskeltä! Toivottaa: Katkera kotitäiti :)